Native advertising, Google AdWords, keywords, print, digital signage, responsive websites, SEO, social media en ga zo maar door. De wereld is verwarrend veelzijdig geworden in relatief korte tijd. En overal hoor je dat je erbij moet zijn, dat je de kansen niet mag missen en je jonge klanten vooral moet blijven aanspreken. Allemaal waar. Of toch ook weer niet?

In ons redactionele hoofdartikel in deze Sposa Facts verzamelen wij veel van deze ontwikkelingen. Nog lang niet compleet: wij hebben de voor onze branche relevante ontwikkelingen gezocht bij onderzoekbureaus, communicatiespecialisten, retailspecialisten en met name ook showcases uit onze branche.

Het gaat vaak over communicatie die erop gericht is uw bedrijf, uw passie, succesvol te laten zijn. En net als uw klanten dat doen, kunt ook u kiezen voor de communicatiemix die bij u, uw interesses en mogelijkheden past.

Als er een ding duidelijk wordt in de opsomming van keuzeopties, dan is het wel: focus! Focus op die dingen die voor u dit vak zo mooi maken. Daarmee kunt u zich namelijk onderscheiden van alle anderen. Door uniek uzelf te zijn en uw eigen ‘gut feeling’ te volgen. Te blijven zien dat u uw voldoening haalt uit de 95 % bruiden en bruidegoms die heel tevreden klanten van u geworden zijn.

Om te focussen, voer ik regelmatig een back-up van mijn brein uit. Korte notities van de grote en kleine ontdekkingen en ervaringen die mij dagelijks in spireren: de niet direct concrete dingen die je in de dagelijkse gang anders zo makkelijk weer vergeet. Omdat ik weet dat de volgende stappen in ons bedrijf en daarmee in onze media vorm krijgen door de opeenstapeling van deze ervaringen.

Misschien is het wel een kwestie van gewoon elke dag willen leren. Van elke dag in verwarring moeten raken om zo beter keuzes te kunnen maken om ons aller klanten (de bruidsparen van morgen en volgend jaar) een fantastische huwelijksdag te kunnen bieden.


Rob Klaarenbeek

 

Beurzen & Shows

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Professionals zoeken professionals

Maylori is op zoek naar vertegenwoordigers in Duitsland voor het merk Maylori.
Lees verder


JLM Europe Ltd is op zoek naar een vertegenwoordiger met jarenlange ervaring.
Lees verder


Alexia Designs zoekt Vertegenwoordiger in Nederland.
Lees verder