Doe mee aan onze Sposa Facts enquête!

social-media-enquete-sposa-facts

Meedoen met de enquête is eenvoudig, u hoeft alleen de volgende 6 vragen over uw socialmediagebruik te beantwoorden. De eerste 3 inzendingen krijgen een verrassingspakket opgestuurd door Bruidmedia. De resultaten worden gepubliceerd in het volgende Sposa Facts magazine (EVT 02.12.2022) en op onze website.

FASHION | NEW CLASSICS

Nieuwe interpretaties van klassiekers en bestsellers vormen de basis van succesvol samengestelde bruidsmodeportfolio’s. Dit trouwseizoen ligt de focus meer dan ooit op sierlijke, romantische dessins met speelse en glamoureuze details: vooral op de elementen bloemen, kant en tule.

SABINE GREIFF-HEBERLE: “VIND UW EIGEN NICHE”

IN DIT INTERVIEW GEEFT DE EIGENARESSE VAN AGENTUUR TRAUMHOCHZEIT, MET 25 VESTIGINGEN IN DUITSLAND, OOSTENRIJK EN MALLORCA, MARKETINGTIPS VOOR BRUIDSMODEWINKELS VANUIT HAAR VISIE OP DE MARKT ALS GERENOMMEERDE WEDDINGPLANNER.

WAUW! De nieuwste Ashley Graham X Pronovias-collectie zie je hier!

Bruidsjurk - Bruids - Bruidsmode

De 2023-collectie van supermodel, stijlicoon, entrepreneur en body activist Ashley Graham en het Spaanse bruidsmodelabel Pronovias is een feit! Maak je klaar voor fashion-forward en figuur flatterende bridal styles die verkrijgbaar zijn van maat 32 tot en met maat 64.

In memoriam: Nicola Maria Meyer

Het voormalig hoofd marketing van Wilvorst overleed in juni op 56-jarige leeftijd na een lang ziekbed. Met een emotioneel requiem namen vrienden en familie afscheid van de toegewijde marketingexpert.