Amandine Ohayon, Pronovias: “Ik ben een pragmatische dromer”

Het is drie jaar geleden dat ze begon en sindsdien heeft ze ontzettend veel bereikt. Sposa Facts sprak met Amandine Ohayon, CEO van Pronovias, over de toekomst van bruidsmode én haar nieuwste plannen voor Pronovias en de Noord- en Oost-Europese hub in Huizen.

Justin Alexander presenteert: “Dancing into Forever” met Tiler Peck en Roman Mejia

New York City Ballet (NYCB) Hoofddanseres Tiler Peck presenteert Dancing Into Forever in samenwerking met Justin Alexander’s SS22 New York Bridal Fashion Week-presentatie. De balletdans, die werd opgevoerd, gechoreografeerd en gespeeld door Peck samen met NYCB-danseres Roman Mejia, werd geïnspireerd door de emoties tijdens de pandemie. De uitbundig geënsceneerde show is als een bioscoopervaring en is bedoeld om bruidsparen hoop te geven.

Dit is nieuw bij Justin Alexander

De nieuwe interactieve Facebook-groep van Justin Alexander maakt eenvoudige communicatie met retailers mogelijk. Diverse branchetrends en actueel bedrijfs- en collectienieuws worden in de groep besproken.

Marktinfo

HUWELIJKSSCHENKING Waar geven bruidsparen het geld aan uit dat zij voor hun huwelijk geschonken krijgen? De trouwdag zelf 43.5% De huwelijksreis 67% Naar de spaarrekening 34.7% Het huis / interieur 22.2% ^ BRON MARKTONDERZOEK BRUIDMEDIA In vergelijking met 2019 zijn in Nederland tot en met september 2020 0 % van het aantal huwelijken afgesloten. Het […]